Glusburn, United Kingdom

weather conditions and forecast

11°
Cloudy
Last updated: 23:59

48-hour forecast

0.09 mm, probability: 46% 0.16 mm, probability: 54% 0.18 mm, probability: 27% 06:00 0.16 mm, probability: 27% 0.14 mm, probability: 27% 0.13 mm, probability: 29% 0.12 mm, probability: 35% 0.09 mm, probability: 33% 0.08 mm, probability: 29% 12:00 0.06 mm, probability: 22% 0.05 mm, probability: 17% 0.05 mm, probability: 17% 0.06 mm, probability: 18% 0.09 mm, probability: 17% 18:00 00:00 06:00 12:00 18:00 00:00 11° 18°

7-day forecast

Glusburn, United KingdomPartly cloudy, 12 – 19 °C53.90000000,-2.00000000
Th
Min: 12° C
Max: 19° C

2020-07-16

2020-07-16 (P1D) Partly cloudy, 12 – 19 °C
Glusburn, United KingdomFog, 13 – 21 °C53.90000000,-2.00000000
F
Min: 13° C
Max: 21° C

2020-07-17

2020-07-17 (P1D) Fog, 13 – 21 °C
Glusburn, United KingdomRain, 9 – 18 °C53.90000000,-2.00000000
Sa
Min: C
Max: 18° C

2020-07-18

2020-07-18 (P1D) Rain, 9 – 18 °C
Glusburn, United KingdomPartly cloudy, 8 – 18 °C53.90000000,-2.00000000
Su
Min: C
Max: 18° C

2020-07-19

2020-07-19 (P1D) Partly cloudy, 8 – 18 °C
Glusburn, United KingdomSunny, 7 – 17 °C53.90000000,-2.00000000
M
Min: C
Max: 17° C

2020-07-20

2020-07-20 (P1D) Sunny, 7 – 17 °C
Glusburn, United KingdomSunny, 7 – 18 °C53.90000000,-2.00000000
Tu
Min: C
Max: 18° C

2020-07-21

2020-07-21 (P1D) Sunny, 7 – 18 °C
Glusburn, United KingdomPartly cloudy, 7 – 19 °C53.90000000,-2.00000000
W
Min: C
Max: 19° C

2020-07-22

2020-07-22 (P1D) Partly cloudy, 7 – 19 °C
Menu