Gelligaer, United Kingdom

weather conditions and forecast

9°
Cloudy
Last updated: 06:59

48-hour forecast

0.05 mm, probability: 63% 0.1 mm, probability: 81% 0.06 mm, probability: 19% 0.11 mm, probability: 27% 0.26 mm, probability: 54% 18:00 1.26 mm, probability: 80% 1.5 mm, probability: 83% 1.86 mm, probability: 84% 0.83 mm, probability: 71% 0.56 mm, probability: 63% 0.27 mm, probability: 55% 00:00 0.24 mm, probability: 45% 0.87 mm, probability: 63% 0.36 mm, probability: 54% 06:00 0.52 mm, probability: 59% 0.55 mm, probability: 62% 0.45 mm, probability: 43% 0.29 mm, probability: 16% 12:00 18:00 0.09 mm, probability: 31% 0.47 mm, probability: 72% 0.95 mm, probability: 82% 00:00 1.67 mm, probability: 86% 2.03 mm, probability: 87% 2.22 mm, probability: 87% 2.06 mm, probability: 90% 1.81 mm, probability: 87% 0.98 mm, probability: 85% 06:00 0.43 mm, probability: 66% 0.26 mm, probability: 47% 0.26 mm, probability: 32% 0.28 mm, probability: 24% 0.25 mm, probability: 18% 0.24 mm, probability: 39% 12:00 10°

7-day forecast

Gelligaer, United KingdomRain, 5 – 9 °C51.66444000,-3.25611000
F
Min: C
Max: C

2021-01-29

2021-01-29 (P1D) Rain, 5 – 9 °C
Gelligaer, United KingdomRain, 2 – 7 °C51.66444000,-3.25611000
Sa
Min: C
Max: C

2021-01-30

2021-01-30 (P1D) Rain, 2 – 7 °C
Gelligaer, United KingdomRain, -0 – 5 °C51.66444000,-3.25611000
Su
Min: C
Max: C

2021-01-31

2021-01-31 (P1D) Rain, -0 – 5 °C
Gelligaer, United KingdomRain, 2 – 6 °C51.66444000,-3.25611000
M
Min: C
Max: C

2021-02-01

2021-02-01 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Gelligaer, United KingdomRain, 4 – 10 °C51.66444000,-3.25611000
Tu
Min: C
Max: 10° C

2021-02-02

2021-02-02 (P1D) Rain, 4 – 10 °C
Gelligaer, United KingdomRain, 5 – 8 °C51.66444000,-3.25611000
W
Min: C
Max: C

2021-02-03

2021-02-03 (P1D) Rain, 5 – 8 °C
Gelligaer, United KingdomRain, 2 – 6 °C51.66444000,-3.25611000
Th
Min: C
Max: C

2021-02-04

2021-02-04 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Menu