Fraserburgh, United Kingdom

weather conditions and forecast

15°
Cloudy
Last updated: 08:06

48-hour forecast

0.09 mm, probability: 33% 0.26 mm, probability: 54% 18:00 0.05 mm, probability: 17% 0.09 mm, probability: 31% 0.2 mm, probability: 46% 0.37 mm, probability: 59% 00:00 0.67 mm, probability: 62% 1.22 mm, probability: 71% 1.64 mm, probability: 76% 1.4 mm, probability: 71% 0.9 mm, probability: 63% 0.57 mm, probability: 51% 06:00 0.54 mm, probability: 46% 0.7 mm, probability: 47% 0.78 mm, probability: 45% 0.48 mm, probability: 35% 0.19 mm, probability: 21% 0.12 mm, probability: 17% 12:00 0.14 mm, probability: 17% 0.26 mm, probability: 22% 0.42 mm, probability: 34% 0.43 mm, probability: 39% 0.39 mm, probability: 41% 0.37 mm, probability: 41% 18:00 0.42 mm, probability: 39% 0.48 mm, probability: 34% 0.5 mm, probability: 34% 0.4 mm, probability: 34% 0.27 mm, probability: 32% 0.2 mm, probability: 29% 00:00 0.2 mm, probability: 24% 0.23 mm, probability: 21% 0.24 mm, probability: 20% 0.22 mm, probability: 21% 0.19 mm, probability: 19% 0.16 mm, probability: 17% 06:00 12:00 11° 15°

7-day forecast

Fraserburgh, United KingdomRain, 11 – 14 °C57.68744000,-2.01844000
Su
Min: 11° C
Max: 14° C

2020-07-05

2020-07-05 (P1D) Rain, 11 – 14 °C
Fraserburgh, United KingdomRain, 10 – 14 °C57.68744000,-2.01844000
M
Min: 10° C
Max: 14° C

2020-07-06

2020-07-06 (P1D) Rain, 10 – 14 °C
Fraserburgh, United KingdomRain, 10 – 14 °C57.68744000,-2.01844000
Tu
Min: 10° C
Max: 14° C

2020-07-07

2020-07-07 (P1D) Rain, 10 – 14 °C
Fraserburgh, United KingdomRain, 10 – 14 °C57.68744000,-2.01844000
W
Min: 10° C
Max: 14° C

2020-07-08

2020-07-08 (P1D) Rain, 10 – 14 °C
Fraserburgh, United KingdomSunny, 9 – 14 °C57.68744000,-2.01844000
Th
Min: C
Max: 14° C

2020-07-09

2020-07-09 (P1D) Sunny, 9 – 14 °C
Fraserburgh, United KingdomPartly cloudy, 10 – 15 °C57.68744000,-2.01844000
F
Min: 10° C
Max: 15° C

2020-07-10

2020-07-10 (P1D) Partly cloudy, 10 – 15 °C
Fraserburgh, United KingdomRain, 10 – 16 °C57.68744000,-2.01844000
Sa
Min: 10° C
Max: 16° C

2020-07-11

2020-07-11 (P1D) Rain, 10 – 16 °C
Menu