Falkland, United Kingdom

weather conditions and forecast

8°
Cloudy
Last updated: 22:13

48-hour forecast

0.13 mm, probability: 90% 0.22 mm, probability: 100% 12:00 0.03 mm, probability: 17% 0.02 mm, probability: 18% 0.01 mm, probability: 17% 18:00 00:00 06:00 12:00 18:00 0.19 mm, probability: 19% 0.71 mm, probability: 26% 00:00 1.4 mm, probability: 32% 1.83 mm, probability: 38% 0.87 mm, probability: 32% 0.47 mm, probability: 30% 0.4 mm, probability: 28% 0.59 mm, probability: 33% 06:00

7-day forecast

Falkland, United KingdomPartly cloudy, -1 – 4 °C56.25053000,-3.20552000
Th
Min: -1° C
Max: C

2020-12-03

2020-12-03 (P1D) Partly cloudy, -1 – 4 °C
Falkland, United KingdomRain, -1 – 6 °C56.25053000,-3.20552000
F
Min: -1° C
Max: C

2020-12-04

2020-12-04 (P1D) Rain, -1 – 6 °C
Falkland, United KingdomRain, 3 – 6 °C56.25053000,-3.20552000
Sa
Min: C
Max: C

2020-12-05

2020-12-05 (P1D) Rain, 3 – 6 °C
Falkland, United KingdomRain, 1 – 5 °C56.25053000,-3.20552000
Su
Min: C
Max: C

2020-12-06

2020-12-06 (P1D) Rain, 1 – 5 °C
Falkland, United KingdomRain, 1 – 6 °C56.25053000,-3.20552000
M
Min: C
Max: C

2020-12-07

2020-12-07 (P1D) Rain, 1 – 6 °C
Falkland, United KingdomRain, 3 – 5 °C56.25053000,-3.20552000
Tu
Min: C
Max: C

2020-12-08

2020-12-08 (P1D) Rain, 3 – 5 °C
Falkland, United KingdomRain, 3 – 6 °C56.25053000,-3.20552000
W
Min: C
Max: C

2020-12-09

2020-12-09 (P1D) Rain, 3 – 6 °C
Menu