Empingham, United Kingdom

weather conditions and forecast

13°
Clear
Last updated: 22:14

48-hour forecast

06:00 12:00 18:00 00:00 0.09 mm, probability: 18% 0.17 mm, probability: 29% 06:00 0.24 mm, probability: 38% 0.38 mm, probability: 47% 0.52 mm, probability: 51% 0.48 mm, probability: 48% 0.36 mm, probability: 42% 0.27 mm, probability: 34% 12:00 0.21 mm, probability: 26% 0.19 mm, probability: 26% 0.2 mm, probability: 22% 0.16 mm, probability: 20% 0.14 mm, probability: 18% 0.14 mm, probability: 19% 18:00 0.15 mm, probability: 21% 0.19 mm, probability: 29% 0.22 mm, probability: 40% 0.21 mm, probability: 31% 0.2 mm, probability: 20% 00:00 23°

7-day forecast

Empingham, United KingdomRain, 8 – 16 °C52.66722000,-0.59601000
W
Min: C
Max: 16° C

2020-09-23

2020-09-23 (P1D) Rain, 8 – 16 °C
Empingham, United KingdomRain, 5 – 14 °C52.66722000,-0.59601000
Th
Min: C
Max: 14° C

2020-09-24

2020-09-24 (P1D) Rain, 5 – 14 °C
Empingham, United KingdomRain, 5 – 13 °C52.66722000,-0.59601000
F
Min: C
Max: 13° C

2020-09-25

2020-09-25 (P1D) Rain, 5 – 13 °C
Empingham, United KingdomSunny, 5 – 13 °C52.66722000,-0.59601000
Sa
Min: C
Max: 13° C

2020-09-26

2020-09-26 (P1D) Sunny, 5 – 13 °C
Empingham, United KingdomSunny, 3 – 14 °C52.66722000,-0.59601000
Su
Min: C
Max: 14° C

2020-09-27

2020-09-27 (P1D) Sunny, 3 – 14 °C
Empingham, United KingdomRain, 7 – 21 °C52.66722000,-0.59601000
M
Min: C
Max: 21° C

2020-09-28

2020-09-28 (P1D) Rain, 7 – 21 °C
Empingham, United KingdomRain, 9 – 17 °C52.66722000,-0.59601000
Tu
Min: C
Max: 17° C

2020-09-29

2020-09-29 (P1D) Rain, 9 – 17 °C
Menu