Dufftown, United Kingdom

weather conditions and forecast

20°
Partly cloudy
Last updated: 11:34

48-hour forecast

18:00 00:00 06:00 12:00 18:00 00:00 06:00 0.07 mm, probability: 16% 0.1 mm, probability: 18% 0.12 mm, probability: 20% 0.17 mm, probability: 26% 0.19 mm, probability: 34% 12:00 0.19 mm, probability: 40% 0.16 mm, probability: 44% 0.13 mm, probability: 43% 11° 20°

7-day forecast

Dufftown, United KingdomPartly cloudy, 11 – 20 °C57.43333000,-3.13333000
M
Min: 11° C
Max: 20° C

2020-07-13

2020-07-13 (P1D) Partly cloudy, 11 – 20 °C
Dufftown, United KingdomRain, 11 – 16 °C57.43333000,-3.13333000
Tu
Min: 11° C
Max: 16° C

2020-07-14

2020-07-14 (P1D) Rain, 11 – 16 °C
Dufftown, United KingdomCloudy, 10 – 17 °C57.43333000,-3.13333000
W
Min: 10° C
Max: 17° C

2020-07-15

2020-07-15 (P1D) Cloudy, 10 – 17 °C
Dufftown, United KingdomPartly cloudy, 12 – 22 °C57.43333000,-3.13333000
Th
Min: 12° C
Max: 22° C

2020-07-16

2020-07-16 (P1D) Partly cloudy, 12 – 22 °C
Dufftown, United KingdomRain, 13 – 20 °C57.43333000,-3.13333000
F
Min: 13° C
Max: 20° C

2020-07-17

2020-07-17 (P1D) Rain, 13 – 20 °C
Dufftown, United KingdomRain, 11 – 20 °C57.43333000,-3.13333000
Sa
Min: 11° C
Max: 20° C

2020-07-18

2020-07-18 (P1D) Rain, 11 – 20 °C
Dufftown, United KingdomPartly cloudy, 10 – 19 °C57.43333000,-3.13333000
Su
Min: 10° C
Max: 19° C

2020-07-19

2020-07-19 (P1D) Partly cloudy, 10 – 19 °C
Menu