Dale, United Kingdom

weather conditions and forecast

12°
Partly cloudy
Last updated: 20:59

48-hour forecast

06:00 12:00 18:00 00:00 0.11 mm, probability: 21% 0.21 mm, probability: 33% 0.33 mm, probability: 43% 0.47 mm, probability: 57% 0.67 mm, probability: 63% 06:00 1.01 mm, probability: 65% 1.52 mm, probability: 65% 2.08 mm, probability: 66% 1.96 mm, probability: 66% 1.23 mm, probability: 57% 0.85 mm, probability: 45% 12:00 0.37 mm, probability: 35% 0.35 mm, probability: 34% 0.34 mm, probability: 32% 0.25 mm, probability: 29% 0.28 mm, probability: 29% 0.17 mm, probability: 26% 18:00 0.09 mm, probability: 19% 0.1 mm, probability: 16% 00:00 11° 16°

7-day forecast

Dale, United KingdomRain, 10 – 16 °C51.70917000,-5.17333000
W
Min: 10° C
Max: 16° C

2020-09-30

2020-09-30 (P1D) Rain, 10 – 16 °C
Dale, United KingdomRain, 8 – 13 °C51.70917000,-5.17333000
Th
Min: C
Max: 13° C

2020-10-01

2020-10-01 (P1D) Rain, 8 – 13 °C
Dale, United KingdomRain, 9 – 14 °C51.70917000,-5.17333000
F
Min: C
Max: 14° C

2020-10-02

2020-10-02 (P1D) Rain, 9 – 14 °C
Dale, United KingdomRain, 11 – 15 °C51.70917000,-5.17333000
Sa
Min: 11° C
Max: 15° C

2020-10-03

2020-10-03 (P1D) Rain, 11 – 15 °C
Dale, United KingdomRain, 9 – 13 °C51.70917000,-5.17333000
Su
Min: C
Max: 13° C

2020-10-04

2020-10-04 (P1D) Rain, 9 – 13 °C
Dale, United KingdomRain, 10 – 13 °C51.70917000,-5.17333000
M
Min: 10° C
Max: 13° C

2020-10-05

2020-10-05 (P1D) Rain, 10 – 13 °C
Dale, United KingdomRain, 10 – 14 °C51.70917000,-5.17333000
Tu
Min: 10° C
Max: 14° C

2020-10-06

2020-10-06 (P1D) Rain, 10 – 14 °C
Menu