Coleraine, United Kingdom

weather conditions and forecast

5°
Rain
Last updated: 12:20

48-hour forecast

0.98 mm, probability: 100% 0.85 mm, probability: 100% 18:00 0.12 mm, probability: 20% 0.08 mm, probability: 16% 0.08 mm, probability: 16% 0.09 mm, probability: 16% 0.13 mm, probability: 17% 0.17 mm, probability: 17% 00:00 0.16 mm, probability: 16% 0.15 mm, probability: 16% 0.14 mm, probability: 17% 0.15 mm, probability: 21% 0.21 mm, probability: 29% 0.26 mm, probability: 33% 06:00 0.21 mm, probability: 34% 0.15 mm, probability: 36% 0.15 mm, probability: 37% 0.13 mm, probability: 37% 0.13 mm, probability: 37% 0.17 mm, probability: 39% 12:00 0.26 mm, probability: 45% 0.47 mm, probability: 51% 0.6 mm, probability: 53% 0.42 mm, probability: 47% 0.17 mm, probability: 38% 0.06 mm, probability: 28% 18:00 0.03 mm, probability: 20% 00:00 0.06 mm, probability: 19% 0.19 mm, probability: 28% 0.31 mm, probability: 34% 06:00 0.24 mm, probability: 41% 0.12 mm, probability: 39% 0.07 mm, probability: 35% 0.09 mm, probability: 40% 0.15 mm, probability: 42% 0.19 mm, probability: 38% 12:00 0.17 mm, probability: 35% 0.13 mm, probability: 28% 0.1 mm, probability: 23% 0.06 mm, probability: 21% 0.03 mm, probability: 20% 11°

7-day forecast

Coleraine, United KingdomRain, 4 – 9 °C55.13333000,-6.66667000
W
Min: C
Max: C

2020-01-29

2020-01-29 (P1D) Rain, 4 – 9 °C
Coleraine, United KingdomRain, 6 – 11 °C55.13333000,-6.66667000
Th
Min: C
Max: 11° C

2020-01-30

2020-01-30 (P1D) Rain, 6 – 11 °C
Coleraine, United KingdomRain, 6 – 12 °C55.13333000,-6.66667000
F
Min: C
Max: 12° C

2020-01-31

2020-01-31 (P1D) Rain, 6 – 12 °C
Coleraine, United KingdomRain, 5 – 9 °C55.13333000,-6.66667000
Sa
Min: C
Max: C

2020-02-01

2020-02-01 (P1D) Rain, 5 – 9 °C
Coleraine, United KingdomRain, 5 – 12 °C55.13333000,-6.66667000
Su
Min: C
Max: 12° C

2020-02-02

2020-02-02 (P1D) Rain, 5 – 12 °C
Coleraine, United KingdomRain, 5 – 9 °C55.13333000,-6.66667000
M
Min: C
Max: C

2020-02-03

2020-02-03 (P1D) Rain, 5 – 9 °C
Coleraine, United KingdomRain, 5 – 8 °C55.13333000,-6.66667000
Tu
Min: C
Max: C

2020-02-04

2020-02-04 (P1D) Rain, 5 – 8 °C
Menu