Cleveleys, United Kingdom

weather conditions and forecast

4°
Partly cloudy
Last updated: 17:48

48-hour forecast

0.13 mm, probability: 30% 0.4 mm, probability: 70% 0.21 mm, probability: 69% 00:00 0.04 mm, probability: 18% 0.03 mm, probability: 19% 0.04 mm, probability: 23% 0.1 mm, probability: 30% 0.14 mm, probability: 32% 06:00 0.21 mm, probability: 34% 0.3 mm, probability: 29% 12:00 18:00 00:00 06:00 12:00 18:00

7-day forecast

Cleveleys, United KingdomRain, 3 – 7 °C53.87750000,-3.03987000
Sa
Min: C
Max: C

2020-12-05

2020-12-05 (P1D) Rain, 3 – 7 °C
Cleveleys, United KingdomCloudy, 2 – 6 °C53.87750000,-3.03987000
Su
Min: C
Max: C

2020-12-06

2020-12-06 (P1D) Cloudy, 2 – 6 °C
Cleveleys, United KingdomPartly cloudy, 0 – 4 °C53.87750000,-3.03987000
M
Min: C
Max: C

2020-12-07

2020-12-07 (P1D) Partly cloudy, 0 – 4 °C
Cleveleys, United KingdomRain, 2 – 7 °C53.87750000,-3.03987000
Tu
Min: C
Max: C

2020-12-08

2020-12-08 (P1D) Rain, 2 – 7 °C
Cleveleys, United KingdomRain, 3 – 6 °C53.87750000,-3.03987000
W
Min: C
Max: C

2020-12-09

2020-12-09 (P1D) Rain, 3 – 6 °C
Cleveleys, United KingdomRain, 3 – 7 °C53.87750000,-3.03987000
Th
Min: C
Max: C

2020-12-10

2020-12-10 (P1D) Rain, 3 – 7 °C
Cleveleys, United KingdomRain, 4 – 7 °C53.87750000,-3.03987000
F
Min: C
Max: C

2020-12-11

2020-12-11 (P1D) Rain, 4 – 7 °C
Menu