Burnham-on-Sea, United Kingdom

weather conditions and forecast

16°
Cloudy
Last updated: 15:42

48-hour forecast

0.51 mm, probability: 26% 0.1 mm, probability: 26% 0.22 mm, probability: 26% 0.1 mm, probability: 22% 00:00 0.11 mm, probability: 22% 0.62 mm, probability: 56% 1.04 mm, probability: 65% 06:00 0.68 mm, probability: 63% 0.23 mm, probability: 37% 0.12 mm, probability: 19% 12:00 18:00 0.02 mm, probability: 16% 0.07 mm, probability: 21% 0.12 mm, probability: 20% 0.09 mm, probability: 17% 00:00 0.03 mm, probability: 20% 0.06 mm, probability: 31% 0.11 mm, probability: 41% 0.13 mm, probability: 46% 0.28 mm, probability: 52% 0.43 mm, probability: 53% 06:00 0.34 mm, probability: 45% 0.21 mm, probability: 31% 0.16 mm, probability: 22% 0.13 mm, probability: 21% 0.12 mm, probability: 21% 0.14 mm, probability: 18% 12:00 0.04 mm, probability: 16% 0.04 mm, probability: 17% 18:00 0.07 mm, probability: 22% 15°

7-day forecast

Burnham-on-Sea, United KingdomRain, 9 – 16 °C51.23862000,-2.99780000
W
Min: C
Max: 16° C

2020-09-23

2020-09-23 (P1D) Rain, 9 – 16 °C
Burnham-on-Sea, United KingdomRain, 8 – 15 °C51.23862000,-2.99780000
Th
Min: C
Max: 15° C

2020-09-24

2020-09-24 (P1D) Rain, 8 – 15 °C
Burnham-on-Sea, United KingdomRain, 8 – 16 °C51.23862000,-2.99780000
F
Min: C
Max: 16° C

2020-09-25

2020-09-25 (P1D) Rain, 8 – 16 °C
Burnham-on-Sea, United KingdomRain, 6 – 13 °C51.23862000,-2.99780000
Sa
Min: C
Max: 13° C

2020-09-26

2020-09-26 (P1D) Rain, 6 – 13 °C
Burnham-on-Sea, United KingdomSunny, 2 – 15 °C51.23862000,-2.99780000
Su
Min: C
Max: 15° C

2020-09-27

2020-09-27 (P1D) Sunny, 2 – 15 °C
Burnham-on-Sea, United KingdomRain, 11 – 18 °C51.23862000,-2.99780000
M
Min: 11° C
Max: 18° C

2020-09-28

2020-09-28 (P1D) Rain, 11 – 18 °C
Burnham-on-Sea, United KingdomRain, 13 – 19 °C51.23862000,-2.99780000
Tu
Min: 13° C
Max: 19° C

2020-09-29

2020-09-29 (P1D) Rain, 13 – 19 °C
Menu