Bridgwater, United Kingdom

weather conditions and forecast

7°
Rain
Last updated: 05:15

48-hour forecast

0.49 mm, probability: 100% 0.56 mm, probability: 100% 0.5 mm, probability: 69% 12:00 0.32 mm, probability: 65% 0.2 mm, probability: 60% 0.16 mm, probability: 53% 0.14 mm, probability: 47% 0.07 mm, probability: 39% 0.03 mm, probability: 30% 18:00 0.02 mm, probability: 22% 0.02 mm, probability: 19% 0.04 mm, probability: 25% 00:00 0.07 mm, probability: 34% 0.12 mm, probability: 41% 0.17 mm, probability: 44% 0.25 mm, probability: 45% 0.33 mm, probability: 47% 0.39 mm, probability: 47% 06:00 0.41 mm, probability: 50% 0.39 mm, probability: 51% 0.32 mm, probability: 49% 0.21 mm, probability: 39% 0.09 mm, probability: 29% 0.04 mm, probability: 22% 12:00 0.03 mm, probability: 21% 0.01 mm, probability: 17% 0.01 mm, probability: 16% 0.04 mm, probability: 17% 18:00 0.03 mm, probability: 21% 0.09 mm, probability: 33% 0.15 mm, probability: 37% 00:00 0.16 mm, probability: 35% 0.15 mm, probability: 33% 0.14 mm, probability: 33% 0.1 mm, probability: 28% 0.05 mm, probability: 18% 06:00 0.01 mm, probability: 16% 0.01 mm, probability: 18% 0.01 mm, probability: 21%

7-day forecast

Bridgwater, United KingdomRain, 3 – 7 °C51.12837000,-3.00356000
F
Min: C
Max: C

2020-12-04

2020-12-04 (P1D) Rain, 3 – 7 °C
Bridgwater, United KingdomRain, 3 – 6 °C51.12837000,-3.00356000
Sa
Min: C
Max: C

2020-12-05

2020-12-05 (P1D) Rain, 3 – 6 °C
Bridgwater, United KingdomSunny, 0 – 6 °C51.12837000,-3.00356000
Su
Min: C
Max: C

2020-12-06

2020-12-06 (P1D) Sunny, 0 – 6 °C
Bridgwater, United KingdomRain, -2 – 6 °C51.12837000,-3.00356000
M
Min: -2° C
Max: C

2020-12-07

2020-12-07 (P1D) Rain, -2 – 6 °C
Bridgwater, United KingdomRain, 2 – 6 °C51.12837000,-3.00356000
Tu
Min: C
Max: C

2020-12-08

2020-12-08 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Bridgwater, United KingdomRain, 1 – 6 °C51.12837000,-3.00356000
W
Min: C
Max: C

2020-12-09

2020-12-09 (P1D) Rain, 1 – 6 °C
Bridgwater, United KingdomRain, 6 – 11 °C51.12837000,-3.00356000
Th
Min: C
Max: 11° C

2020-12-10

2020-12-10 (P1D) Rain, 6 – 11 °C
Menu