Bredbury, United Kingdom

weather conditions and forecast

11°
Cloudy
Last updated: 19:51

48-hour forecast

0.26 mm, probability: 31% 0.09 mm, probability: 26% 00:00 0.17 mm, probability: 23% 0.22 mm, probability: 20% 0.26 mm, probability: 20% 0.3 mm, probability: 22% 0.34 mm, probability: 29% 0.33 mm, probability: 30% 06:00 0.23 mm, probability: 22% 12:00 18:00 00:00 06:00 0.15 mm, probability: 18% 0.37 mm, probability: 36% 0.78 mm, probability: 51% 1.12 mm, probability: 57% 12:00 1.1 mm, probability: 58% 0.93 mm, probability: 57% 0.81 mm, probability: 55% 0.67 mm, probability: 45% 0.54 mm, probability: 39% 0.45 mm, probability: 32% 18:00 0.34 mm, probability: 26% 0.27 mm, probability: 21% 0.23 mm, probability: 19% 11° 17°

7-day forecast

Bredbury, United KingdomRain, 10 – 14 °C53.41667000,-2.11667000
Tu
Min: 10° C
Max: 14° C

2020-07-07

2020-07-07 (P1D) Rain, 10 – 14 °C
Bredbury, United KingdomRain, 11 – 19 °C53.41667000,-2.11667000
W
Min: 11° C
Max: 19° C

2020-07-08

2020-07-08 (P1D) Rain, 11 – 19 °C
Bredbury, United KingdomRain, 12 – 18 °C53.41667000,-2.11667000
Th
Min: 12° C
Max: 18° C

2020-07-09

2020-07-09 (P1D) Rain, 12 – 18 °C
Bredbury, United KingdomPartly cloudy, 11 – 18 °C53.41667000,-2.11667000
F
Min: 11° C
Max: 18° C

2020-07-10

2020-07-10 (P1D) Partly cloudy, 11 – 18 °C
Bredbury, United KingdomSunny, 9 – 19 °C53.41667000,-2.11667000
Sa
Min: C
Max: 19° C

2020-07-11

2020-07-11 (P1D) Sunny, 9 – 19 °C
Bredbury, United KingdomSunny, 9 – 23 °C53.41667000,-2.11667000
Su
Min: C
Max: 23° C

2020-07-12

2020-07-12 (P1D) Sunny, 9 – 23 °C
Bredbury, United KingdomCloudy, 12 – 22 °C53.41667000,-2.11667000
M
Min: 12° C
Max: 22° C

2020-07-13

2020-07-13 (P1D) Cloudy, 12 – 22 °C
Menu