Belfast, United Kingdom

weather conditions and forecast

8°
Cloudy
Last updated: 17:07

48-hour forecast

00:00 06:00 12:00 18:00 00:00 0.06 mm, probability: 19% 0.11 mm, probability: 34% 0.16 mm, probability: 44% 06:00 0.15 mm, probability: 51% 0.19 mm, probability: 57% 0.25 mm, probability: 57% 0.23 mm, probability: 51% 0.18 mm, probability: 41% 0.16 mm, probability: 38% 12:00 0.15 mm, probability: 30% 0.14 mm, probability: 32% 0.12 mm, probability: 31% 0.08 mm, probability: 24% 0.04 mm, probability: 18% 18:00 12°

7-day forecast

Belfast, United KingdomRain, 6 – 10 °C54.58333000,-5.93333000
Su
Min: C
Max: 10° C

2020-11-29

2020-11-29 (P1D) Rain, 6 – 10 °C
Belfast, United KingdomRain, 4 – 12 °C54.58333000,-5.93333000
M
Min: C
Max: 12° C

2020-11-30

2020-11-30 (P1D) Rain, 4 – 12 °C
Belfast, United KingdomCloudy, 3 – 9 °C54.58333000,-5.93333000
Tu
Min: C
Max: C

2020-12-01

2020-12-01 (P1D) Cloudy, 3 – 9 °C
Belfast, United KingdomRain, 5 – 9 °C54.58333000,-5.93333000
W
Min: C
Max: C

2020-12-02

2020-12-02 (P1D) Rain, 5 – 9 °C
Belfast, United KingdomRain, 3 – 8 °C54.58333000,-5.93333000
Th
Min: C
Max: C

2020-12-03

2020-12-03 (P1D) Rain, 3 – 8 °C
Belfast, United KingdomRain, 2 – 6 °C54.58333000,-5.93333000
F
Min: C
Max: C

2020-12-04

2020-12-04 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Belfast, United KingdomRain, 3 – 8 °C54.58333000,-5.93333000
Sa
Min: C
Max: C

2020-12-05

2020-12-05 (P1D) Rain, 3 – 8 °C
Menu