Barnet, United Kingdom

weather conditions and forecast

10°
Cloudy
Last updated: 11:50

48-hour forecast

0.43 mm, probability: 48% 0.14 mm, probability: 72% 0.35 mm, probability: 76% 18:00 0.07 mm, probability: 24% 0.05 mm, probability: 17% 00:00 06:00 0.12 mm, probability: 26% 0.46 mm, probability: 51% 0.53 mm, probability: 57% 0.44 mm, probability: 54% 12:00 0.73 mm, probability: 72% 0.49 mm, probability: 71% 0.29 mm, probability: 60% 0.15 mm, probability: 31% 18:00 00:00 06:00 12:00 16°

7-day forecast

Barnet, United KingdomRain, 6 – 14 °C51.65000000,-0.20000000
Th
Min: C
Max: 14° C

2020-10-29

2020-10-29 (P1D) Rain, 6 – 14 °C
Barnet, United KingdomCloudy, 13 – 16 °C51.65000000,-0.20000000
F
Min: 13° C
Max: 16° C

2020-10-30

2020-10-30 (P1D) Cloudy, 13 – 16 °C
Barnet, United KingdomRain, 12 – 15 °C51.65000000,-0.20000000
Sa
Min: 12° C
Max: 15° C

2020-10-31

2020-10-31 (P1D) Rain, 12 – 15 °C
Barnet, United KingdomRain, 12 – 16 °C51.65000000,-0.20000000
Su
Min: 12° C
Max: 16° C

2020-11-01

2020-11-01 (P1D) Rain, 12 – 16 °C
Barnet, United KingdomRain, 7 – 17 °C51.65000000,-0.20000000
M
Min: C
Max: 17° C

2020-11-02

2020-11-02 (P1D) Rain, 7 – 17 °C
Barnet, United KingdomRain, 5 – 12 °C51.65000000,-0.20000000
Tu
Min: C
Max: 12° C

2020-11-03

2020-11-03 (P1D) Rain, 5 – 12 °C
Barnet, United KingdomSunny, 4 – 11 °C51.65000000,-0.20000000
W
Min: C
Max: 11° C

2020-11-04

2020-11-04 (P1D) Sunny, 4 – 11 °C
Menu