Bacup, United Kingdom

weather conditions and forecast

1°
Snow
Last updated: 04:26

48-hour forecast

0.28 mm, probability: 100% 0.79 mm, probability: 100% 0.32 mm, probability: 25% 0.5 mm, probability: 33% 12:00 0.49 mm, probability: 37% 0.39 mm, probability: 41% 0.31 mm, probability: 43% 0.29 mm, probability: 44% 0.27 mm, probability: 42% 0.29 mm, probability: 40% 18:00 0.36 mm, probability: 33% 0.47 mm, probability: 36% 0.49 mm, probability: 38% 0.29 mm, probability: 36% 0.09 mm, probability: 26% 0.04 mm, probability: 19% 00:00 0.1 mm, probability: 25% 0.29 mm, probability: 33% 0.48 mm, probability: 35% 0.45 mm, probability: 34% 0.33 mm, probability: 30% 0.24 mm, probability: 21% 06:00 0.22 mm, probability: 18% 0.23 mm, probability: 22% 0.22 mm, probability: 25% 0.13 mm, probability: 20% 0.05 mm, probability: 18% 0.02 mm, probability: 18% 12:00 0.02 mm, probability: 18% 0.03 mm, probability: 17% 0.04 mm, probability: 20% 0.07 mm, probability: 26% 0.12 mm, probability: 28% 0.14 mm, probability: 26% 18:00 0.08 mm, probability: 18% 0.11 mm, probability: 18% 0.12 mm, probability: 20% 0.12 mm, probability: 20% 00:00 0.08 mm, probability: 19% 06:00

7-day forecast

Bacup, United KingdomRain, 1 – 7 °C53.70336000,-2.20070000
W
Min: C
Max: C

2020-01-29

2020-01-29 (P1D) Rain, 1 – 7 °C
Bacup, United KingdomRain, 5 – 10 °C53.70336000,-2.20070000
Th
Min: C
Max: 10° C

2020-01-30

2020-01-30 (P1D) Rain, 5 – 10 °C
Bacup, United KingdomRain, 6 – 10 °C53.70336000,-2.20070000
F
Min: C
Max: 10° C

2020-01-31

2020-01-31 (P1D) Rain, 6 – 10 °C
Bacup, United KingdomRain, 5 – 8 °C53.70336000,-2.20070000
Sa
Min: C
Max: C

2020-02-01

2020-02-01 (P1D) Rain, 5 – 8 °C
Bacup, United KingdomRain, 6 – 12 °C53.70336000,-2.20070000
Su
Min: C
Max: 12° C

2020-02-02

2020-02-02 (P1D) Rain, 6 – 12 °C
Bacup, United KingdomRain, 3 – 9 °C53.70336000,-2.20070000
M
Min: C
Max: C

2020-02-03

2020-02-03 (P1D) Rain, 3 – 9 °C
Bacup, United KingdomRain, 2 – 6 °C53.70336000,-2.20070000
Tu
Min: C
Max: C

2020-02-04

2020-02-04 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Menu