Ancroft, United Kingdom

weather conditions and forecast

16°
Partly cloudy
Last updated: 12:33

48-hour forecast

18:00 0.19 mm, probability: 26% 0.4 mm, probability: 37% 00:00 0.58 mm, probability: 35% 0.85 mm, probability: 28% 1.02 mm, probability: 24% 0.84 mm, probability: 23% 0.51 mm, probability: 21% 0.29 mm, probability: 17% 06:00 12:00 18:00 0.04 mm, probability: 19% 0.06 mm, probability: 21% 0.08 mm, probability: 25% 0.11 mm, probability: 29% 0.16 mm, probability: 33% 00:00 0.22 mm, probability: 35% 0.3 mm, probability: 38% 0.39 mm, probability: 45% 0.49 mm, probability: 50% 0.59 mm, probability: 51% 0.61 mm, probability: 50% 06:00 0.46 mm, probability: 42% 0.28 mm, probability: 29% 0.18 mm, probability: 24% 0.16 mm, probability: 25% 0.16 mm, probability: 28% 0.19 mm, probability: 29% 12:00 0.23 mm, probability: 30% 0.33 mm, probability: 34% 0.47 mm, probability: 38% 0.65 mm, probability: 40% 15°

7-day forecast

Ancroft, United KingdomRain, 8 – 13 °C55.70000000,-2.00000000
W
Min: C
Max: 13° C

2020-09-23

2020-09-23 (P1D) Rain, 8 – 13 °C
Ancroft, United KingdomRain, 7 – 12 °C55.70000000,-2.00000000
Th
Min: C
Max: 12° C

2020-09-24

2020-09-24 (P1D) Rain, 7 – 12 °C
Ancroft, United KingdomRain, 7 – 13 °C55.70000000,-2.00000000
F
Min: C
Max: 13° C

2020-09-25

2020-09-25 (P1D) Rain, 7 – 13 °C
Ancroft, United KingdomRain, 6 – 11 °C55.70000000,-2.00000000
Sa
Min: C
Max: 11° C

2020-09-26

2020-09-26 (P1D) Rain, 6 – 11 °C
Ancroft, United KingdomSunny, 4 – 13 °C55.70000000,-2.00000000
Su
Min: C
Max: 13° C

2020-09-27

2020-09-27 (P1D) Sunny, 4 – 13 °C
Ancroft, United KingdomPartly cloudy, 6 – 18 °C55.70000000,-2.00000000
M
Min: C
Max: 18° C

2020-09-28

2020-09-28 (P1D) Partly cloudy, 6 – 18 °C
Ancroft, United KingdomRain, 9 – 17 °C55.70000000,-2.00000000
Tu
Min: C
Max: 17° C

2020-09-29

2020-09-29 (P1D) Rain, 9 – 17 °C
Menu