Barham, United Kingdom

weather conditions and forecast

3°
Partly cloudy
Last updated: 17:29

48-hour forecast

00:00 06:00 12:00 18:00 0.15 mm, probability: 20% 0.22 mm, probability: 25% 0.37 mm, probability: 30% 0.53 mm, probability: 36% 0.89 mm, probability: 64% 00:00 0.71 mm, probability: 57% 0.64 mm, probability: 57% 0.78 mm, probability: 62% 1.17 mm, probability: 76% 0.78 mm, probability: 73% 0.34 mm, probability: 66% 06:00 0.09 mm, probability: 36% 0.07 mm, probability: 17% 0.03 mm, probability: 17% 0.04 mm, probability: 18% 0.14 mm, probability: 40% 12:00 0.13 mm, probability: 36% 0.1 mm, probability: 27% 0.08 mm, probability: 32% 0.1 mm, probability: 30% 0.17 mm, probability: 30% 0.12 mm, probability: 29% 18:00 0.14 mm, probability: 33% 0.23 mm, probability: 42% 0.26 mm, probability: 42% 0.32 mm, probability: 44% 10°

7-day forecast

Barham, United KingdomRain, 2 – 8 °C51.20570000,1.15734000
M
Min: C
Max: C

2021-01-18

2021-01-18 (P1D) Rain, 2 – 8 °C
Barham, United KingdomRain, 8 – 11 °C51.20570000,1.15734000
Tu
Min: C
Max: 11° C

2021-01-19

2021-01-19 (P1D) Rain, 8 – 11 °C
Barham, United KingdomRain, 8 – 10 °C51.20570000,1.15734000
W
Min: C
Max: 10° C

2021-01-20

2021-01-20 (P1D) Rain, 8 – 10 °C
Barham, United KingdomRain, 4 – 8 °C51.20570000,1.15734000
Th
Min: C
Max: C

2021-01-21

2021-01-21 (P1D) Rain, 4 – 8 °C
Barham, United KingdomSunny, 2 – 7 °C51.20570000,1.15734000
F
Min: C
Max: C

2021-01-22

2021-01-22 (P1D) Sunny, 2 – 7 °C
Barham, United KingdomRain, 2 – 9 °C51.20570000,1.15734000
Sa
Min: C
Max: C

2021-01-23

2021-01-23 (P1D) Rain, 2 – 9 °C
Barham, United KingdomRain, 3 – 6 °C51.20570000,1.15734000
Su
Min: C
Max: C

2021-01-24

2021-01-24 (P1D) Rain, 3 – 6 °C
Menu